Logo
Cosul meu   0

Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul substitute.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra sub nici o formă prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

Livrarea se face contra costului de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 Lei și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală depășește suma de 99 Lei . 

În cazul în care coletul nu se poate livra din cauza că : destinatarul nu răspunde la telefon , adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect coletul o să fie automat returnat la sediul substitute.ro

Timp de livrare

substitute.ro procesează comenzile primite în maxim 48 ore , excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care trebuie să livreze în mod normal coletele a doua zi sau în maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile în care sunt condiții meteo nefavorabile sau alte condiții speciale. 

Ridicare Showroom Substitute

Ridicarea produselor din Showroom-ul substitute este GRATUITĂ. Produsele pe care vrei să le ridici din showroom sunt disponibile imediat. Pentru comenzile plătite online cu card-ul te rugăm să ai un act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele. Comenzile cu ridicare showroom sunt anulate dacă timp de 48 de ore nu sunt ridicate. 

Anulare comandă 

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele . Se pot anula doar comenzile care au statusul "în așteptare".