Comanda de minimum 99 lei pentru a beneficia de transport gratuit!

Toggle Nav


Persoanele care doresc sa utilizeze site-ul nostru www.Substitute.ro  pentru vizitare, comenzi si eventuale comentarii, trebuie sa accepte termenii si conditile care vor fi detaliate mai jos
Acest site ofera produse cu imagini reale luate de pe pagina producatorului sau realizate de catre firma noastra.


Acest site ofera produse cu descriere detaliata(continutul produsului si detalii tehnice).In cazul in care apar modificari ale imaginilor sau caracteristicilor sau pretului, site-ul nostru isi rezerva dreptul de a face aceste modificari fara o notificare in prealbil a clientilor.
Pentru a putea comanda de pe site-ul nostru www.Substitute.ro trebuie sa va creati un cont pe baza unei adresa de e-mail valide.


Varsta minima legala pentru a putea deveni client este de 18 ani.


Datele personale furnizata de client il face pe acesta direct responsabil cu cele declarate.


Adresa de livrare declarata de client trebuie sa fie una reala, in caz contrar ne rezervam dreptul de a sterge contul de pe site-ul nostru.


Orice incercare de a afecta buna functiunare a site-ului nostru(din punct de vedere informatic) va fi considerata tentativa de frauda si se va face plangere penala.


SC SUBSTITUTE SRL asigura securitatea sistemului informatic, Datele personale introduce de client pentru efctuarea comenzilor vor fi confidentiale si nu vor fi folosite abuziv.
SC SUBSTITUTE SRL are dreptul sa foloseasca datele personale pentru a trimite notificari clientului.


In cazul nelivrarii sau al unei livrari care nu coresponde cu cerintele clientului,obligatiile firmei noastra se reduc strict la suma produselor comandate gresit doar in cazul in care deja s-a incasat suma respectiva.In cazul in care nu exista incasare nu exista nici raspundere din partea firmei.

SC SUBSTITUTE SRL nu este responsabila pentru urmatoarele situatii:

  • Folosirea produselor achizitionate in mod diferit fata de instuctiunile oferite de catre societatea noastra.
  • Defectiuni produse prin incompatibilitatea produselor noastre cu cele de la alte firme, sau combinatii de produse care nu corespond ca performante cu specificatiile tehnice ale produselor.

Atentie!!! lichidele noastre pot contine nicotina. Aceasta substanta consumata in mod incorect poate deveni toxica. In  caz de contact cu ochii, spalati cu apa din abundenta si contactati un specialist. a nu se inghitii

Litigii

In cazul in care apar litigii intre client si firma noastra, acestea se vor rezolva pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare. Daca nu s-a reusit stingeria litigiului, atunci competenta revine instantei de judecata.

Garantie 

• Baterii:

Se acorda garantie pentru baterii Ego, Spinner,AW IMR, Li-Ion si MOD-uri. Acestea au garantie de manufactura de 1 luna de la data achizitionarii. Acestea inseamna ca se repara bateria daca este o problema minora, iar in cazul in care nu poate fi reparata din cauza unui viciu de fabricatie, se inlocuieste cu alta noua.

Pentru a benificia de garantie clientul trebuie sa prezinte bonul de casa din data compararie sau facture de achizitie a produsului. In cazul in care clientul nu poate prezenta aceste documente,nu va putea beneficia de garantie.

Garantia nu acopera defectiunile urmatoare :

  • Scurt circuitare.
  • Complectare atomizorului cu lichid in exces.
  • Insurubari fortate.
  • Conditii improprii de pastrare a tigarii electronice.
  • Acces in interiorul baterie de catre o persoana neautorizata.
  • Folosirea unei combinatii atomizor – bateria improprii.
  • Lovituri mecanice.

Aceste defectiuni, daca este posibil, vor fi reparate in service contra cost.

Prezentarea produsului la garantie si ridicarea lui cad in sarcina clientului.

Atomizoare/caromizoare/rezistente:

Aceste produse ( Atomizoare/caromizoare/rezistente ) sunt consumabile si au durata de viata nedeterminata, in functie de felul in care se vapeaza si modul in care sunt intretinute, adica aceste produse nu benificiaza de garantie.

Atentie!!! Sunt tipuri de rezistente care necisita preimbibare cu lichid pentru a functiona optim.

Nivelul lichidului din atomizor nu trebuie sa fie peste limita maxima admisa, iar pentru o functionare cat mai buna va recomandam ca nivelul minim de lichid sa nu fie mai putin decat 40% din capacitatea maxima admisa.

Incarcatoare si adaptoare de priza:

Aceste produse beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizionarii, pentru vici de fabricatie.

Conditii de returnare a produselor 

Pentru a cunoaste conditiile de returnare a produselor achizitionate de pe site-ul Substitute.ro accesati pagina dedicata.